Міграційники випробували новий формат навчань

Міграційники випробували новий формат навчань

Міграційники випробували новий формат навчань

Завідувач сектору управління персоналом та внутрішній тренер Наталія Озеран підготувала та провела для керівників структурних та територіальних підрозділів Управління ДМС України в Черкаській області вебінари на тему «Розроблення посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» та «В» за новою формою». Такий формат проведення семінарів за допомогою Інтернету став новацією, зважаючи на форми інтерактивних занять, що проводилися в Управлінні раніше.

Наталія Озеран розповіла про основні принципи розроблення та внесення змін до посадової інструкції, такі як відсутність дублювання, інформативність, лаконічність, обґрунтованість, структурованість та чіткість. Пояснила етапи та підстави для внесення змін до посадових інструкцій.

Вебінари отримали позитивні відгуки учасників. Вони зазначають, що головною перевагою вебінарів є проведення занять дистанційно, що не вимагає фізичної присутності всіх його учасників в одній аудиторії. Всі мали змогу поставити запитання у чаті, що виникали під час перегляду вебінару, та відразу отримати на них вичерпні відповіді, оскільки вебінар проводився онлайн.

Управління ДМС у Черкаській області