УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Про підсумки 2019-го і перспективи 2020-го року говорили на розширеній нараді у Тернополі

Про підсумки 2019-го і перспективи 2020-го року говорили на розширеній нараді у Тернополі

Про підсумки 2019-го і перспективи 2020-го року говорили  на розширеній нараді у Тернополі

В Управлінні ДМС України у Тернопільській області відбулась розширена нарада з керівниками структурних і територіальних підрозділів. Тема наради – підбиття підсумків роботи територіальних підрозділів УДМС в 2019році.

Начальник Управління Ярослав Давибіда у своєму вступному слові поінформував про показники діяльності за минулий рік, зосередився на виконавській дисципліні підрозділів та виокремив пріоритетні завдання на 2020 рік по кожному з напрямків діяльності.

Під час наради також заслухали кожного з керівників територіальних і структурних підрозділів. Вони, зокрема, поінформували про здобутки та труднощі, які виникали минулоріч у довірених їм колективах.

Проаналізував діяльність  територіальних підрозділів по напрямку громадянства, паспортизації та реєстрації та виступив із пропозиціями щодо вдосконалення надання послуг з оформлення біометричних документів на 2020 рік перший заступник начальника Управління Іван Чубатий.

На результатах роботи в частині реалізації законодавства України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції зупинилася заступник начальника Управління Тетяна Лобач.

Також колективу представлено нового завідувача сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та  видворення Ларису Христюк.

Управління ДМС у Тернопільській області