Міграційники навчалися безпечної та швидкої евакуації

Міграційники навчалися безпечної та швидкої евакуації

Міграційники навчалися безпечної та швидкої евакуації

Із тривожного сповіщення про пожежу розпочалася друга половина робочого дня 29 січня для міграційників. Усі працівники Управління ДМС України в Черкаській області почали терміново евакуювалися з приміщення через двері евакуаційних виходів. Негайно повідомили про пожежу оперативно-рятувальну службу цивільного захисту по телефону за номером 101, назвавши адресу Управління, кількість поверхів будівлі, місце виникнення пожежі та наявність людей.

На виклик оперативно прибула команда 2-го Державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Черкаській області, що «ліквідувала» загорання.

На щастя, це була навчальна евакуація, аби перевірити знання працівників Управління про порядок дій у випадку раптового виникнення пожежі у будівлі.

Попередньо провели навчання з питань пожежної безпеки та інспектували знання вимог пожежної безпеки у міграційників фахівці Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області.

Завдяки засвоєним правилам поведінки при виявленні пожежі, детального інструктажу про процедуру пожежної евакуації весь колектив діяв швидко і злагоджено. Практичні відпрацювання на випадок пожежі за участю пожежно-рятувального підрозділу реалістично показують важливість кожної хвилини аби вберегти життя.

Управління ДМС у Черкаській області