УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники розповіли школярам про необхідність своєчасного оформлення ID-картки для…

Буковинські міграційники розповіли школярам про необхідність своєчасного оформлення ID-картки для реєстрації на ЗНО

Буковинські міграційники розповіли школярам про необхідність своєчасного оформлення ID-картки для реєстрації на ЗНО

В Чернівецькій області триває PR-кампанія щодо роз’яснення переваг, порядку оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки вперше.

В її рамках працівники територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області провели ряд зустрічей у навчальних закладах області, де розповіли старшокласникам про умови та терміни оформлення паспортного документа нового зразка. Міграційники закликали учнів, яким вже виповнилося або ближчими тижнями виповниться 14 років, своєчасно звертатися до територіальних підрозділів УДМС за місцем реєстрації не пізніше одного місяці з дати народження. Також вони довели дітям інформацію щодо графіків прийому громадян в територіальних підрозділах УДМС області з оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки.

Наразі зустрічі зі школярами вже проведено у Кіцманському  ЗЗСО І-ІІІ, Глибоцькому ліцеї, Герцаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Заставнівській гімназії, Глиницькому та Драчинецькому ЗНЗ Кіцманського  р-ну, Кіцманському НВК, Сторожинецькій школі-інтернаті, Новоселицькій гімназії, НВК«Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів», Чернівецькому багатопрофільному ліцеї №4 Чернівецької міської ради, Чернівецькій гімназії №7, ЗОШ № 24 ім. О. Кобилянської.  Робота у даному напрямку триває.

Управління ДМС у Чернівецькій області