УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Хотині міграційники та освітяни узгодили спільні дії щодо реєстрації на ЗНО та своєчасного оформлення…

У Хотині міграційники та освітяни узгодили спільні дії щодо реєстрації на ЗНО та своєчасного оформлення першого паспорта

У Хотині міграційники та освітяни узгодили спільні дії щодо реєстрації на ЗНО та своєчасного оформлення першого паспорта

Начальник РВ УДМС у Чернівецькій області Вікторія Бернавська зустрілася з начальником районного відділу освіти Хотинської РДА Альоною Колесниковою та її колегами для узгодження спільних дій у зв’язку з початком реєстрації на ЗНО та необхідністю своєчасного оформлення ID-картки особам, які досягли 14-річного віку.

Представник Міграційної служби розповіла освітянам про порядок оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки вперше та довела інформацію щодо графіку прийому громадян у Хотинському РВ УДМС у Чернівецькій області. При цьому вона наголосила, що термін оформлення першого паспорта триває місяць, тож для успішної реєстрації на ЗНО батьки та педагоги повинні забезпечити своєчасне звернення школярів до підрозділу Міграційної служби за місцем реєстрації проживання.

За результатами зустрічі до всіх директорів навчальних закладів району буде надіслано зазначену інформацію для доведення до учнівських колективів.

Управління ДМС у Чернівецькій області