УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Для Міграційної служби Львівщини безпека громадян на першому місці

Для Міграційної служби Львівщини безпека громадян на першому місці

Для Міграційної служби Львівщини безпека громадян на першому місці

Наприкінці січня цього року, на повідомлення про підозрілих, можливо озброєних осіб, працівники відділу міграційного контролю та адміністративного провадження міграційної служби Львівщини, спільно із працівниками правоохоронних органів ГУ НП Львівської області, виїхали у одну із східних ресторацій Львова, де була затримана група чоловіків кавказької зовнішності. Правоохоронцями вилучено предмети, схожі на пістолети, з набоями до них, які скерували на експертне дослідження.

Львів – місто насичене культурою й традиціями багатьох народностей. Мабуть, тому привабило і кавказців привітати одного із земляків, у одній із елітних ресторацій Львова, заодно обговорити плани впливу на криміногенну ситуацію в області та й в Україні в цілому.

Серед затриманих, в процесі встановлення законності їхнього перебування в Україні, виявили чотирьох порушників міграційного законодавства.

Двоє грузинів, з метою святкування дня народження, тиждень тому прибули в Україну. Задля попередження та уникнення впливу на криміногенну обстановку в області та країні, для забезпечення національної безпеки України, охорони громадського порядку, здоров'я та захисту прав і законних інтересів громадян України та через відсутність підстав  для тимчасового перебування, даних осіб, в нашій країні, міграційна служба Львівщини скоротила для них строк тимчасового перебування на території нашої країни, згідно із статтею 24 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства». Тепер вони змушені покинути Україну у строк до 10 днів.

До двох інших «гастролерів», громадян Азербайджану та Грузії, які вже порушили  статтю 26 законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, нелегально перебуваючи на території України,  Міграційною службою прийнято рішення про примусове повернення в країну походження із забороною в’їзду на 3 роки.

Головне управління ДМС у Львівській області