У Києві виявлено порушників міграційного законодавства

У Києві виявлено порушників міграційного законодавства

У Києві виявлено порушників міграційного законодавства

31 січня 2020 року працівниками Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області спільно зі співробітниками Національної поліції було проведено перевірку з дотримання міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства у Шевченківському районі столиці.

Під час перевірки торгівельних об'єктів біля пров. Старожитомирський виявили 15 порушників міграційного законодавства. У результаті відносно 12 неврегульованих мігрантів були прийняті рішення про примусове повернення до країни походження, відносно 1 особи було прийнято рішення про скорочення терміну перебування на території України, ще двох іноземців було притягнуто до адміністративної відповідальності за працевлаштування без відповідного дозволу за ст. 203 КУпАП.

Наголошуємо, що Державна міграційна служба у своїй діяльності керується законодавством України, при цьому з повагою ставиться до представників релігійних і національних меншин. Під час перевірки на територію мечеті, яка розташована поряд із місцем відпрацювання на вул. Дегтярівській, працівники Міграційної служби і поліцейські не заходили, права віросповідян не порушувались, проявів дискримінації на ґрунті раси, національності, релігії та громадянства працівниками ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області допущено не було.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області