УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Вчасно оформіть ID-картку, аби встигнути зареєструватися на ЗНО–2020

Вчасно оформіть ID-картку, аби встигнути зареєструватися на ЗНО–2020

Вчасно оформіть ID-картку, аби встигнути зареєструватися на ЗНО–2020

Сьогодні, 3 лютого, розпочалася реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання – 2020 (ЗНО), що триватиме до 24 березня. Щоб зареєструватись, потрібно створити та оформити відповідну картку, сформувати пакет документів і надіслати його до регіонального центру оцінювання якості освіти. Одним з основних документів для успішної реєстрації на ЗНО – є паспорт громадянина України (ID-картка), що видається особі при досягненні 14-річного віку.

Якщо ще не подбали про оформлення паспорта громадянина України, а плануєте взяти участь у ЗНО–2020, необхідно якнайшвидше звернутися до територіального підрозділу ДМС України за зареєстрованим місцем проживання (всі контакти підрозділів тут) для подачі заяви на оформлення ID-картки (перелік необхідних документів для оформлення ID-картки). За 20 робочих днів матимете змогу отримати виготовлений біометричний документ, готовність якого можна відслідкувати за допомогою онлайн-сервісів ДМС «Перевірка стану оформлення документів» або Чат-бота у Viber чи Telegram (посилання доступні на сайті ДМС).

Нагадуємо, що для громадян, які досягли 14-річного віку, адміністративна послуга безоплатна. І щоб в останній момент похапцем не оформлювати паспорт громадянина України, аби встигнути зареєструватися на ЗНО–2020, вкотре радимо: виповнилося 14 років – час оформити ID. Не відкладайте важливе на потім.

Управління ДМС у Черкаській області