УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Командний дух в колективі Міграційної служби Херсонщини

Командний дух в колективі Міграційної служби Херсонщини

Командний дух в колективі Міграційної служби Херсонщини

Робота кадровиків часто залишається поза увагою, адже їх діяльність не є публічною, але від правильного підбору спеціалістів залежить робота усього Управління.

Сектор управління персоналом міграційної служби області сприяє поповненню кваліфікованими спеціалістами усі територіальні підрозділи та визначає основні напрямки, форми та методи  роботи з персоналом.

Штатна чисельність УДМС України в Херсонській області становить 187 одиниць, з них 169 державних службовців та 18 службовців. У минулому році було оголошено та проведено конкурси на заміщення 29 вакантних посад державної служби. З початку 2019 року призначено 22 працівника.  

«Сектор управління персоналом міграційної служби своєчасно забезпечує оптимальний баланс комплектування, збереження персоналу, його розвитку відповідно до потреб служби, вимог діючого законодавства та стану ринку праці», - зазначає завідувач сектору та внутрішній тренер ДМС Олена Доскочинська.

Олена провела тренінги з питань проходження держслужбовцями щорічного оцінювання результатів службової діяльності та основних принципів службового етикету.

Також, з початку 2019 року для підвищення рівня професійної компетентності працівників міграційної служби проведено ряд тренінгів, семінарів та навчань - 102 державних службовця отримали відповідні сертифікати, 46 особам присвоєно ранг державного службовця.

Управління ДМС у Херсонській області