УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Працівники Ярмолинецького РС УДМС Хмельниччини провели робочу зустріч із представниками органів…

Працівники Ярмолинецького РС УДМС Хмельниччини провели робочу зустріч із представниками органів реєстрації

Працівники Ярмолинецького РС УДМС Хмельниччини провели робочу зустріч із представниками органів реєстрації

Нещодавно, завідувач  Ярмолинецького РС УДМС області Олена Купчак провела робочу зустріч із працівниками органів реєстрації сільських та селищної рад району.

Під час зустрічі учасниками розглянулись питання щодо додержання вимог ст.6-11 ЗУ «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» від 11.12.03 року та п.п.18-26 постанови КМУ № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» від 02.03.16 року.

 Окрім цього, працівниками міграційної служби надано фахову консультативну допомогу та обговорено ряд робочих питань, які виникають у працівників органів реєстрації під час надання адміністративних послуг мешканцям району.

До слова, такі робочі зустрічі за участі керівників територіальних підрозділів міграційної служби відбуваються періодично по всій території області, де проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота в рамках чинного законодавства та відповідних змін до нього.

Управління ДМС у Хмельницькій області