Іноземця - порушника правил дорожнього руху видворено з Кіровоградщини

Іноземця - порушника правил дорожнього руху видворено з Кіровоградщини

Іноземця - порушника правил дорожнього руху видворено з Кіровоградщини

5 лютого працівники Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області та Головного управління Національної поліції примусово видворили за межі України громадянина Держави Лівія.

Як повідомлялось раніше, 25-річний іноземець на початку 2018 року приїхав до Кропивницького отримувати вищу освіту в одному з навчальних закладів. Вже наприкінці наступного року іноземного студента було відраховано із навчального закладу, а тимчасову посвідку відповідно скасовано.

У визначений законодавством строк громадянин іноземної держави не виїхав з України. Іноземець продовжив незаконно проживати у Кропивницькому, порушуючи не лише міграційне законодавство. За даними поліції, іноземця притягували до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за керування автомобілем не маючи на те відповідного права та інші порушення правил дорожнього руху.

Відносно іноземця спочатку суд прийняв рішення про його затримання та поміщення до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, яке реалізували  працівники Міграційної служби, Національної поліції та Управління СБУ в області. Надалі суд задовольнив позов Міграційної служби Кіровоградської області про примусове видворення іноземного громадянина за межі України.

Управління ДМС у Кіровоградській області