В Управлінні міграційної служби Волині провели семінарські заняття з працівниками територіальних…

В Управлінні міграційної служби Волині провели семінарські заняття з працівниками територіальних підрозділів

В Управлінні міграційної служби Волині провели семінарські заняття з працівниками територіальних підрозділів

З метою покращення надання адміністративних послуг, у конференц-залі Управління проведено навчальний семінар для працівників територіальних підрозділів.

Начальник відомства Іван Войцешук наголосив присутнім, що саме якісне надання адміністративних послуг є головним аспектом роботи міграційної служби області. 

Навчання для співробітників проведено з метою недопущення порушень вимог законодавства при здійсненні прийому документів та формування заяв-анкет для оформлення закордонних паспортів та ID-карт. Наголошено на обов’язковому здійсненні перевірок паспортних документів та неухильне дотримання вимог стандартних операційних процедур.

Завідувач сектору управління персоналом Наталія Ващук детально ознайомила присутніх з порядком складання посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» або «В» .

Особливо наголошувалось на актуальності для державних службовців питання змін до ЗаконуУкраїни «Про запобігання корупції» у 2019 році та оформлення декларації, враховуючи необхідність внесення у ній цьогоріч, унікального номеру запису у реєстрі.

Наприкінці навчання державним службовцям нагадали, що  за роз’ясненням щодо заповнення декларації можна звернутися на офіційний веб-сайт НАЗК, а також наголосили про своєчасне подання декларації, із внесенням у ній достовірної інформації.

Управління ДМС у Волинській області