Щоб демонструвати професійну компетентність, працівники міграційної служби Івано-Франківщини отримують…

Щоб демонструвати професійну компетентність, працівники міграційної служби Івано-Франківщини отримують відповідну підготовку і навчання

Щоб демонструвати професійну компетентність, працівники міграційної служби Івано-Франківщини отримують відповідну підготовку і навчання

В Управлінні міграційної служби Івано-Франківської області відбувся  черговий тренінг для керівників територіальних підрозділів і фахівців відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції. Цього разу тренер УДМС в області, керівниця сектору стандартів роботи та контролю якості Мар'яна Влашин презентувала  інтерактивне заняття у форматі ділового спілкування з учасниками тренінгу на тему «Методичні рекомендації щодо здійснення ДМС України контролю за дотриманням органами реєстрації законодавства з питань реєстрації місця проживання».

Слід зауважити, що працівники міграційної служби наділені повноваженнями здійснювати перевірки органів реєстрації, під час яких, як засвідчує практика,  виявляються недоліки, а часом навіть порушення законодавства. Як вважають міграційники, посадовим особам ОТГ чи сільських рад, які безпосередньо виконують функції реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян, важливо надати  методичну допомогу і відповідні роз'яснення законодавства.

Щоб демонструвати професійну компетентність, працівники міграційної служби отримують відповідну підготовку і навчання. Участь у тренінгах – саме те, що потрібно. До прикладу, більшість часу на цьому тренінгу було відведено на спілкування у форматі «запитання - відповідь». Крім того, керівники територіальних підрозділів у невимушеній атмосфері отримали можливість дізнатися чи поділитися досвідом роботи, висловити свої пропозиції з питань тематики тренінгу. Як мовиться, це було  цікаво і корисно.

Управління ДМС в Івано-Франківській області