В Управлінні Міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками територіальних…

В Управлінні Міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками територіальних підрозділів

В Управлінні Міграційної служби Полтавщини провели семінарські заняття з керівниками територіальних підрозділів

З метою покращення надання адміністративних послуг щочетверга в Управлінні Міграційної служби Полтавщини проводяться семінарські заняття з працівниками територіальних підрозділів служби.

Так, сьогодні на семінарі було розглянуто питання: «Контроль за якісним та своєчасним внесенням даних в інформаційну підсистему «Недійсні документи» ЄІАС УМП Єдиного державного демографічного реєстру». З інформацією з цього питання виступила головний спеціаліст сектору стандартів роботи та контролю якості УДМС області Наталія Тіняєва.

Іншим питанням цього ж семінару було питання щодо внесення кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на чіп ID-картки. Інформацію до присутніх учасників заняття доніс завідувач сектору інформаційних технологій Юрій Деркач.

Співробітникам детально роз'яснено що таке КЕП, його переваги та технічні можливості для внесення його на чіп ID-картки. Присутні отримали чимало корисної інформації для своєї подальшої праці.

Такі періодичні семінарські навчання для співробітників проводяться з метою недопущення порушень вимог законодавства при наданні адміністративних послуг. Адже саме якісне надання адміністративних послуг є головним аспектом роботи Міграційної служби Полтавщини.

Управління ДМС у Полтавській області