На Житомирщині примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію…

На Житомирщині примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію України строком на три роки

На Житомирщині примусово видворили іноземця, якому рішенням суду заборонений в’їзд на територію України строком на три роки

Працівники Управління ДМС в області та Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України  продовжують активно проводити відповідні заходи по протидії нелегальній міграції, сприяють виявленню низки протиправних діянь, які суперечать вимогам чинного законодавства про правовий статус іноземців і осіб без громадянства.

Так, 5 лютого цього року через пункт пропуску «Бориспіль» здійснено виконання рішення Корольовського районного суду м. Житомира про  примусове видворення гр. Азербайджану М. до країни походження.

Зазначений іноземець після відбування покарання у вигляді 4 років позбавлення волі за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України, не мав законних підстав перебування в Україні та продовжував подальші протиправні дії.

Передувало примусовому видворенню громадянина М. рішення того ж суду про заборону в’їзду його на територію України строком на три роки та поміщення останнього до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців для проведення процедури ідентифікації.

Робота по протидії нелегальній міграції триває.

Управління ДМС у Житомирській області