УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Співпраця служб для охорони здоров’я українців

Співпраця служб для охорони здоров’я українців

Співпраця служб для охорони здоров’я українців

06.02.2020 у тісній співпраці з керівництвом Чернігівського обласного протитуберкульозного диспансеру, було завершено процедуру примусового видворення громадянина Республіки Білорусь, в якого наприкінці 2019 року було виявлено факт наявності відкритої форми туберкульозу з ускладненнями.

Пригода цієї особи на Україні розпочалася ще на початку 2019 року, коли він приїхав погостити до знайомих, при цьому вже маючи дане захворювання. Так, в листопаді 2019 року, під час з’ясування обставин правопорушення міграційного законодавства та розгляду питання щодо поміщення порушника до Чернігівського ПТПІ було встановлено, що громадянин Республіки Білорусь потребує негайного та довготривалого лікування у закладах охорони здоров’я. З метою усунення загрози поширення хвороби, за направленням лікарів, спеціалісти міграційної служби Управління доставили правопорушника до Чернігівського обласного протитуберкульозного диспансеру.

За час лікування, Деснянський районний суд м. Чернігова підтримав позовні вимоги Управління щодо примусового видворення даної особи.

Вчора, негайно після виписки порушника з медичного закладу, спеціалісти Управління передали дану особу прикордонникам в пункті пропуску через державний кордон «Нові Яриловичі».

Управління ДМС у Чернігівській області