Закарпатські міграційники провели профільні навчання

Закарпатські міграційники провели профільні навчання

Закарпатські міграційники провели профільні навчання

В Ужгороді в Головному управління ДМС України в Закарпатській області відбувся семінар-навчання для керівників та головних спеціалістів територіальних підрозділів. Обговорили кілька важливих профільних тем. Зокрема, начальник відділу начальнику відділу з питань тимчасового та постійного проживання іноземців  та осіб без громадянства Віталія Свалявчик зупинилася на практичній реалізації Закону України «Про імміграцію», формування квоти на імміграцію та особливостях оформлення посвідки на тимчасове проживання.

 Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Вікторія Пантьо презентувала присутнім нововведення у законодавстві при заповненні електронних декларацій та наголосила на достовірності внесених даних. Наголошувалося також на важливості проведення роз’яснювальної роботи з представниками виконавчої влади на місцях щодо порядку отримання унікального номеру запису в реєстрі (УНЗР) під час оформлення біометричних документів та внесення його до декларації.

Крім того, на семінарі обговорювалися питання організації цивільного захисту в територіальних підрозділах, обліку та планування відпусток державних службовців. Підбиваючи підсумки заходу, внутрішній тренер Ірина Гадевич відзначила важливість таких зібрань. Адже у процесі обміну думками і знаннями, командній взаємодії формується правильне ефективне управлінське рішення.    

Головне управління ДМС у Закарпатській області