УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Троє громадян Індії примусово повернуться на батьківщину

Троє громадян Індії примусово повернуться на батьківщину

Троє громадян Індії примусово повернуться на батьківщину

До відповідальності притягнуто не лише неврегульованих мігрантів, а і представника громадської організації, яка запросила іноземців в Україну і не посприяла їм у оформленні документів.

07 лютого 2020 року працівниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області спільно із співробітниками Сумського прикордонного загону були виявлені факти порушення міграційного законодавства як зі сторони іноземців, так і з боку керівництва громадської установи, які запросили в Україну іноземців із південної Азії та не вжили заходів щодо своєчасного оформлення документів.

У результаті спільних проведених заходів, до адміністративної відповідальності було притягнуто трьох громадян Індії за ч. 1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» та уповноважену особу громадської установи за ст. 204 КУпАП «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів». Відносно іноземців прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області