УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях говорили про підвищення кваліфікації держслужбовців

В Чернівцях говорили про підвищення кваліфікації держслужбовців

В Чернівцях говорили про підвищення кваліфікації держслужбовців

Навчання щодо програм підвищення кваліфікації державних службовців відбулося в Управління ДМС у Чернівецькій області. Завідувач сектору управління персоналом – внутрішній тренер Ельвіра Сулім розповіла працівникам структурних та територіальних підрозділів про актуальну нормативну базу, на основі якої  сьогодні в Україні здійснюється підвищення кваліфікації представників органів влади, місцевого самоврядування та державних службовців.

Також  буковинським міграційникам було доведено інформацію щодо загальних та спеціальних програм, короткострокових та довгострокових тренінгів, що дозволяють набрати обов’язкову кількість «кредитів» в рамках європейської кредитно-трансферної накопичувальної системи оцінювання знань та кваліфікаційних навичок.

Йшлося також про додаткові способи підвищення кваліфікації, такі як стажування, участь у науково-практичних конференціях, фахових семінарах, тренінгах, майстер-класах,  публікації у ЗМІ, внутрішні навчання, самоосвіта тощо.

Поза тим, учасникам навчання було надано роз’яснення щодо розмірів окремих кредитів відповідно до різних видів підвищення кваліфікації. До слова, кожен з них за відвідування зазначеного тренінгу вже здобув 0,05, а спікер – 0,1 кредиту.

Управління ДМС у Чернівецькій області