Начальник Управління ДМС Житомирщини скористався послугою із внесення кваліфікованого електронного…

Начальник Управління ДМС Житомирщини скористався послугою із внесення кваліфікованого електронного підпису до своєї ID-картки

Начальник Управління ДМС Житомирщини скористався послугою із внесення кваліфікованого електронного підпису до своєї ID-картки

Керівник міграційної служби Житомирщини Анатолій Федорчук у присутності журналістів обласного телеканалу C-TV скористався послугою із внесення кваліфікованого електронного підпису на ID-картку.

Під час проведення відповідної процедури він розповів журналістам, що даний електронний підпис вноситься до безконтактного електронного носія паспорта громадянина України у формі ID-картки та буде використовуватись особою під час електронного документообігу для ідентифікації підписувача.

Використання такого підпису значно прискорить проведення численних комерційних операцій, виключає необхідність додаткових зустрічей і багатогодинних переговорів.

Начальник Управління запросив житомирян та гостей області скористатись такою послугою, яку надає Державна міграційна служба і зазначив, що це є ефективне рішення для всіх, хто хоче використовувати новітні технології та бути успішним бізнесменом.

Управління ДМС у Житомирській області