Луцький міській відділ УДМС України у Волинській області приймає громадян у відремонтованому за…

Луцький міській відділ УДМС України у Волинській області приймає громадян у відремонтованому за європейським зразком приміщенні

Луцький міській відділ УДМС України у Волинській області приймає громадян у відремонтованому за європейським зразком приміщенні

Чимало зусиль доклало керівництво Міграційної служби Волині аби покращити умови для надання якісних адміністративних послуг лучанам. Просторий, технічно оснащений офіс  Луцького міського відділу відповідає всім європейським вимогам.

Аби перевірити якість виконаних робіт сьогодні підрозділ навідав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. Адже саме за фінансової  підтримки міської ради вдалося відремонтувати приміщення, покращити матеріально-технічну базу, здійснити закупівлю необхідного інвентаря та облаштувати кабінети.

Шлях до створення підрозділу європейського взірця тривав довгих три роки. Іван Войцешук подякував усім, хто підтримав його у цьому проекті та допоміг у проведенні ремонтних  робіт. Адже лише за 2019 рік міграційна служба поповнила бюджет Луцька майже на 12 мільйонів гривень і тепер адміністративні послуги лучанам надаватимуться у нових комфортних  умовах.

Управління ДМС у Волинській області