Пишаємося новаціями в роботі Державної міграційної служби і презентуємо їх громадськості

Пишаємося новаціями в роботі Державної міграційної служби і презентуємо їх громадськості

Пишаємося новаціями в роботі Державної міграційної служби і презентуємо їх громадськості

12 лютого на базі Центру надання адміністративних послуг у м. Кременчуці відбувся навчальний тренінг на тему: «Паспортні документи, види, статус та роль у сучасному житті. Нововедення у міграційних послугах ».

Доповідачами, знавцями своєї справи виступили керівники Автозаводського та Крюківського РВ у місті Кременчуці Міграційної служби Полтавщини Олена Коль та Олена Твердоступ.

У вигляді презентації доповідачі розповіли про документи, що посвідчують особу та належність до громадянства України, звернули особливу увагу на захищеність від підробок біометричних документів та основні ознаки підробок паспортів старого зразку у вигляді книжечки. Роз'яснили порядок в’їзду іноземців на територію України, види документів та правила проживання/перебування в Україні.

Також надали роз'яснення про унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) та порядок його відображення в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування і з гордістю презентували запровадження послуги з внесення кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на ID-картку.

Учасниками заходу стали представники міських та районного судів, органів державної виконавчої служби, відділів ведення реєстру громади, нотаріуси Кременчуцького міського нотаріального округу та інші. Для них анонсована інформація є вкрай важливою та необхідною у щоденній роботі.

Присутні мали можливість поставити складні питання, з якими стикаються на практиці та отримати кваліфіковані відповіді фахівців.

Інформативно, доступно, компетентно! Захід був висвітлений за допомогою телебачення у "Кременчуцьких новинах".

Приємно було чути слова вдячності та оплески від слухачів.

Управління ДМС у Полтавській області