Навчальний семінар в смт Окни

Навчальний семінар в смт Окни

Навчальний семінар в смт Окни

Заступник начальника управління-начальник відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції управління з питань громадянства, паспортизації та реєстрації ГУ ДМС України в Одеській області Людмила Кашперська спільно із працівниками зазначеного відділу,Олександрою Атаманюк та Мариною Хачатрян , провели семінар  для працівників виконавчих органів сільських, селищних рад Окнянського району.

Метою даного семінару стало обговорення питань у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання. Також розглянути основні моменти у роботі з громадянами України, щодо яких прийнято рішення про оформлення документів для виїзду за кордон на постійне місце проживання.

Окрему увагу співробітники міграційної служби  приділили практичному заняттю   із заповнення типової  інформаційної картки адміністративної послуги щодо здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування.

«Дані зустрічі несуть позитивні наслідки та допомагають людям у вирішенні проблем, які виникають у них під час оформлення документів» -  зазначила Людмила Кашперська.

Головне управління ДМС в Одеській області