УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Співробітники Міграційної служби взяли участь у вшануванні Героїв Небесної Сотні

Співробітники Міграційної служби взяли участь у вшануванні Героїв Небесної Сотні

Співробітники Міграційної служби взяли участь  у вшануванні Героїв Небесної Сотні

18-20 лютого в Україні згадують Героїв Небесної Сотні – людей, які шість років тому загинули під час Революції Гідності на столичному Майдані. Це були одні із найтрагічніших сторінок в історії незалежності України.

На Вінниччині, серед інших пам’ятних заходів, сьогодні відбулося покладання квітів до встановленого на честь загиблих майданівців «Дерева свободи».

До заходів долучилися співробітники управління міграційної служби області. Зокрема начальник Борис Наливайко, спільно із працівниками поклали квіти до меморіалу вшановуючи пам'ять полеглих за гідність та свободу.

Нагадаємо, під час тих трагічних подій загинуло троє наших земляків – Максим Шимко, Валерій Брезденюк та Леонід Полянський. На честь загиблих майданівців було створено скульптуру у вигляді дерева вишні, з якої опадають 107 квіток – за числом вбитих протестувальників під час Революції Гідності. Бронзовий меморіал висотою п’ять з половиною метрів встановлено 23 лютого 2018 року на постаменті у вигляді карти України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх тих, хто не повернувся живим з Майдану Незалежності у Києві під час буремних подій Революції Гідності.

Управління ДМС у Вінницькій області