До керівників підрозділів Міграційної служби Запоріжчини довели головні завдання, визначені на…

До керівників підрозділів Міграційної служби Запоріжчини довели головні завдання, визначені на розширеній колегії ДМС

До керівників підрозділів Міграційної служби Запоріжчини довели головні завдання, визначені на розширеній колегії ДМС

Робоча нарада за участю керівників структурних та територіальних підрозділів відбулася сьогодні в Управлінні ДМС під головуванням начальника Міграційної служби області Олександра Харіни.

Насамперед керівник Управління довів до присутніх питання, що обговорювались на розширеному засіданні Колегії ДМС України. Зокрема принципи впровадження та особливості функціонування ряду проектів по діджиталізації, які почнуть діяти в цьому році: E-малятко, IД-14 (автоматичне присвоєння РНОКПП 14-річним дітям під час оформлення першого паспорта громадянина України) та електронний паспорт. Окремо зупинився на процедурі внесення до ID-картки кваліфікованого електронного підпису.

В ході наради також були розглянуті основні показники роботи підрозділів Управління за напрямками. Увагу присутніх звернули на важливість ефективної роботи та якісних показників усіх підрозділів служби, професійну комунікацію працівників з громадянами та посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо нововведень у міграційній сфері.

Підбиваючи підсумки, Олександр Харіна ще раз наголосив на важливості  забезпечення надання якісних адміністративних послуг громадянам, посиленні протидії нелегальній міграції, взаємодії з правоохоронними й іншими органами влади, центрами надання адміністративних послуг та територіальними громадами.

Управління ДМС у Запорізькій області