У Львівській міграційній службі за підсумками розширеного засідання Колегії ДМС відбулася нарада

У Львівській міграційній службі за підсумками розширеного засідання Колегії ДМС відбулася нарада

У Львівській міграційній службі за підсумками  розширеного засідання Колегії ДМС відбулася нарада

Вшановуючи пам’ять загиблих героїв Майдану та захисників Вітчизни, 20 лютого 2020 року, з хвилини мовчання розпочалася робоча зустріч начальника Головного управління ДМС України у Львівській області Ярослава Скиби з керівниками територіальних та структурних підрозділів Міграційної служби Львівщини.

У зустрічі взяли участь та поділилися досвідом своєї роботи Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Руслан Клапчук та керівник  ДП «Документ» Богдан Іванович Заверуха.

Керівник Міграційної служби Львівщини звернув особливу увагу на недоліки роботи служби за наслідками розширеного засідання Колегії ДМС, яка відбулася 17 лютого у Києві. Міграційники проаналізували попередні помилки, щоби уникнути таких у майбутньому.

Для визначення основних напрямків роботи служби на поточний рік послугував, також, запущений Міністерством цифрової трансформації України, мобільний додаток "Дія". Вже навесні цифровий паспорт працюватиме по аналогії з цифровим посвідченням водія і дозволить мешканцям нашої області посвідчувати особу у багатьох випадках. Вдосконалюватимемося над нововведенням програмного продукту КЕП та Державного сервісу перевірки квитанції «Check», які застосовуються Міграційною службою в рамках експериментального проекту Уряду.

В процесі діджиталізації країни реалізується ряд новітніх проектів, таких як ІД-14, під час якого 14-річним дітям в часі оформлення першого паспорта громадянина України автоматично присвоюватиметься РНОКПП та «цифровий паспорт», у якому обличчя в біометричних паспортах громадянина України відцифровуватиметься.

Львівські міграційники, у взаємодії із представниками інших органів влади, ЦНАП та територіальними громадами, готові щоденно вдосконалюватись для реалізації новітніх державних проектів, які послугують громадянам нашої країни.

Головне управління ДМС у Львівській області