В Запоріжжі працівники Міграційної служби отримали відзнаки з урахуванням досягнутих результатів…

В Запоріжжі працівники Міграційної служби отримали відзнаки з урахуванням досягнутих результатів у 2019 році

В Запоріжжі працівники Міграційної служби отримали відзнаки з урахуванням досягнутих результатів у 2019 році

В урочистій обстановці, під час розширеної робочої наради, начальник Управління Олександр Харіна вручив відзнаки п’ятьом керівникам територіальних підрозділів УДМС в Запорізькій області.

За сумлінне ставлення до посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість Подяку Міністерства внутрішніх справ України отримала начальник Хортицького РВ у м. Запоріжжя Наталія Зінченко,

Подяки Державної міграційної служби України за зразкове виконання робочих обов’язків, високий професіоналізм та особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції вручили керівникам Олександрівського РВ у м Запоріжжя Валентині Грінченко та Василівського районного відділу УДМС Віталію Бабаченко.

Ще двоє співробітників Міграційної служби – керівники Вознесенівського РВ у м. Запоріжжя Лариса Савіна та Оріхівського районного сектору Управління Світлана Козик,  отримали Подяки за плідну співпрацю від редакційної колегії Всеукраїнської інформаційно-аналітичної газети «Міграція», яка інформує населення про хід реалізації державної політики у сфері міграції.

Вручаючи відзнаки, начальник Управління привітав працівників з високою оцінкою результатів їх праці.

Приєднуємося до привітань та бажаємо колегам натхнення і  нових звершень!

Управління ДМС у Запорізькій області