«Особливості електронного декларування у 2020 році» – тема тренінгу для співробітників Міграційної…

«Особливості електронного декларування у 2020 році» – тема тренінгу для співробітників Міграційної служби Полтавщини

«Особливості електронного декларування у 2020 році» – тема тренінгу для співробітників Міграційної служби Полтавщини

20 лютого в Управлінні ДМС України в Полтавській області проведено тренінг стосовно заповнення державними службовцями електронної декларації на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

За допомогою проектора та екрану тренінг для співробітників провела сертифікований внутрішній тренер Управління ДМС України в Полтавській області Леся Куряча. В ході навчань наголошено на актуальних питаннях застосування антикорупційного законодавства щодо дотримання вимог фінансового контролю.

Також державним службовцям детально роз'яснено нововведення в заповненні електронних декларацій, які передбачено з 2020 року. «Зокрема, нововведеннями передбачено, що з 1 січня 2020 року у декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, необхідно буде зазначати унікальні номери запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР) суб’єкта декларування та членів його сім’ї, якщо він є у наявності» - наголосила внутрішній тренер.

До відома, всім громадянам України, які мають оформлені біометричні документи (паспорт громадянина України у формі картки або паспорт громадянина України для виїзду за кордон), УНЗР вже присвоєно.

Управління ДМС у Полтавській області