УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В суперечці народжується гідна робота

В суперечці народжується гідна робота

В суперечці народжується гідна робота

21 лютого 2020 року з метою додержання принципів державної політики у сфері надання адміністративних послуг керівництвом Міграційної служби Луганської області організовано робочу зустріч з представниками місцевих Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) відповідно до результатів оцінки якості діяльності за 2019 рік.

Під час зустрічі керівники територіальних підрозділів Міграційної служби Луганської області висвітлили на загальне обговорення колег недоліки спільної роботи з ЦНАП та керуючись власним досвідом запропонували шляхи покращення роботи. Спільної згоди представників ЦНАП потребувало практичне удосконалення стандартів операційних процедур і законність документування громадян України, виключаючи факти корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень.

Як приклад для наслідування керівниками територіальних підрозділів Міграційної служби Луганської області було наведено статистику щодо кількості прийому громадян у відношенні на одну посадову особу в системі ДМС та наголошено про необхідність з метою зменшення скарг громадян проводити роз’яснювальну роботу серед населення, у тому числі щодо законних підстав визнання паспортного документа недійсним.

Удосконаленню якості діяльності Міграційної служби в цілому сприятиме максимально налагоджена співпраця між двома провідними державними органами Луганської області. Адже у поточному році вказаним недолікам не місце в реалізації ряду проектів з діджиталізації країни.

Управління ДМС у Луганській області