В Міграційній службі Львівщини чергове новосілля

В Міграційній службі Львівщини чергове новосілля

В Міграційній службі Львівщини чергове новосілля

В Міжнародний день рідної мови, на вулиці Залізничній, 16 у місті Львові, урочисто відкрився оновлений, просторий, технічно оснащений офіс відділу «Центр оформлення документів №3» Львівського міського Управління міграційної служби Львівської області, який відповідає європейським вимогам.

Новосілля відбулося в урочистій обстановці, за участі керівництва міграційної служби Львівщини, яку очолює Ярослав Скиба.

На відкритті колектив відділу, спільно з керівником Олександром Семчишином, радо вітали представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Світлану Семчишин, українського політика і громадського діяча, депутата Львівської міської ради IV—VII скликань, заступника голови постійної депутатської комісії комунального майна та власності у Львівській міській раді Романа Грицевича, начальника громадської безпеки ГУНП Львівської області Дмитра Малинця, директора департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентину Бартошик, заступника голови районної адміністрації з соціально-економічних та гуманітарних питань Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради Ірину Матюшину та  священника храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці Михайла Гарвата, який і освятив приміщення.

Ярослав Скиба розповів, що з відкриттям оновленого приміщення Міграційної служби, ми робимо ще один крок вперед для надання якісних та прозорих послуг мешканцям нашого краю. Побажав працівникам натхнення в роботі та задоволених відвідувачів.

Усі запрошені долучилися до вітальних побажань, а отець Михайло зазначив, що Ісус Христос також був мігрантом, адже проголошуючи своє вчення, він багато подорожував країнами. Тому попросив, щоб працівники також вислуховували та допомагали у різних потребах громадянам, звичайно ж, у межах чинного законодавства. Прохав у Господа благословення для установи та подальшої плідної праці на користь людям.

Слід відзначити, що у відділі «ЦОД №3» є 5 автоматизованих робочих станцій, що дає можливість надавати більше ста адміністративних послуг впродовж дня. Для зручності громадян, у центрі облаштовані місця для відпочинку, а також робоче місце для відвідувачів з інвалідністю. Тепер сюди без проблем мають можливість потрапити і люди з обмеженими можливостями, оскільки приміщення розташоване на першому поверсі.

Варто зазначити, що у відділі можна скористатись послугами з оформлення паспорта у формі ID-картки,  закордонного паспорта, внесення зміни до ID-картки при одруженні, розлученні та зміні місця реєстрації, оформлення КЕП на ID-картку тощо.

Отож запрошуємо мешканців Львівщини до сучасного, модернізованого приміщення. Працюємо з вівторка до суботи за сталим графіком.

Головне управління ДМС у Львівській області