В Миколаєві проведено тренінг на тему «Порядок складання посадових інструкцій державних службовців…

В Миколаєві проведено тренінг на тему «Порядок складання посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» або «В»» для співробітників Управління ДМС України в Миколаївській області

В Миколаєві проведено тренінг на тему «Порядок складання посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» або «В»» для співробітників Управління ДМС України в Миколаївській області

21 лютого 2020 року в приміщенні УДМС України в Миколаївській області спеціалістом відділу управління персоналом УДМС України в Миколаївській області Валентиною Гонділ проведено тренінг на тему «Порядок складання посадових інструкцій державних службовців категорій «Б» або «В»».

Реформування державної служби потребує чіткого визначення функціональних обов'язків, які повинні виконувати працівники, тому вкрай необхідно, щоб діяльність кожного працівника чітко регламентував такий правовий документ, як посадова інструкція.

 Посадова інструкція повинна чітко визначати конкретні обов’язки, завдання, права, відповідальність працівника та забезпечував би йому належні умови для ефективної праці.

Як правильно скласти такий документ для посади державної служби, сьогодні і дізнавались учасники тренінгу.

Провідний спеціаліст відділу управління персоналом УДМС України в Миколаївській області Валентина Гонділ ознайомила  присутніх  з процесом підготовки посадових інструкцій, етапами розроблення, основними нюансами.

Завдяки командній роботі, учасники тренінгу опанували на практиці вміння розробляти  посадові інструкції для своїх  працівників, були розроблені типові посадові інструкції працівників територіальних підрозділів, що стали основою та значно полегшили процес їх складання.

По завершенню навчання учасники визначили, що правильно розроблена посадова інструкція спонукає, кожного на своїй посаді, відчути себе ефективним і результативним працівником!

Управління ДМС у Миколаївській області