Проводьте час у підрозділі Міграційної служби із подвійною користю

Проводьте час у підрозділі Міграційної служби із подвійною користю

Проводьте час у підрозділі Міграційної служби із подвійною користю

Кожного дня працівники Кагарлицького районного відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області приймають десятки громадян з найрізноманітніших питань. А тому молодий, але досвідчений колектив постійно працює над підвищенням рівня обслуговування населення. Нещодавно у приймальні підрозділу з'явилася цікава новинка - велика книжкова полиця з викладкою літератури на будь-який смак. Тож віднині під час очікування своєї черги кожен громадянин може провести час з неабиякою користю.

Для молоді тут передбачено наукову та шкільну літературу, енциклопедії, різнопредметні довідники. Для малечі - барвисті дитячі книжечки та розмальовки, до яких і олівці знайдуться. А для дорослих - цікаві добірки творів світової класики. І не засмучуйтеся, якщо ви не встигли дочитати якусь цікавинку, - вам дозволять взяти книгу з собою, а ви повернете її у зручний для вас час. За бажанням кожен відвідувач може поповнити книжкову поличку виданнями, які вдома відслужили свій час.

Новинку вже належно оцінили ті, кому випало побувати на прийомі у Кагарлицькому відділенні Міграційної служби. Відвідувачі з великою вдячністю відгукуються на адресу колективу служби за професіоналізм у роботі та креативний підхід до прийому громадян.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області