Працівники апарату та територіальних органів ДМС проходять навчання новому функціоналу щодо запобігання…

Працівники апарату та територіальних органів ДМС проходять навчання новому функціоналу щодо запобігання нелегальній міграції

Працівники апарату та територіальних органів ДМС проходять навчання новому функціоналу щодо запобігання нелегальній міграції

25 лютого у Києві в рамках проєкту «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (IMMIS), який фінансується ЄС та імплементується МОМ, проходить тренінг для керівників та профільних спеціалістів підрозділів з організації запобігання нелегальній міграції апарату та територіальних органів ДМС. Навчання проводять розробники функціоналу «Нелегальний мігрант» модернізованої версії підсистеми «Облік іноземців та біженців» Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами.

Учасники тренінгу мають змогу отримати практичні навички для роботи з модернізованою підсистемою «Облік іноземців та біженців», модернізованої у рамках проєкту IMMIS, та отримують необхідні знання для успішного запуску нового функціоналу підсистеми «Нелегальний мігрант».

Зазначимо, що проект «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні» (IMMIS) реалізується з грудня 2016 року. Він має на меті наближення України до європейських та міжнародних стандартів і найкращих практик у сфері управління міграцією та надання притулку шляхом зміцнення технічного і інституційного потенціалу, а також підвищення ефективності органів державної влади, задіяних в управлінні міграційними процесами.