«Записатися в електронну чергу можна трьома способами» – інформує Міграційної служби Полтавщини

«Записатися в електронну чергу можна трьома способами» – інформує Міграційної служби Полтавщини

«Записатися в електронну чергу можна трьома способами» – інформує Міграційної служби Полтавщини

Якщо запланували оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон або ID-картку (першу-за місцем реєстрації) у підрозділі Міграційної служби Полтавщини, то рекомендуємо обрати для себе один із трьох способів запису в електронну чергу.

По-перше, записатися можна онлайн – через сервіс на сайті Державної міграційної служби України за посиланням або за допомогою чат-бота ДМС у Viber/Telegram (на найближчі 2 тижні).

По-друге, безпосередньо в територіальному підрозділі міграційної служби:  
у поточну чергу "сьогодні на сьогодні" (талон видається без визначеного часу, але з ГАРАНТОВАНИМ прийомом У ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ) або на 35 днів наперед (із зазначенням обраного часу).

По-третє, для кожного способу запису (онлайн або в підрозділі) система бронює приблизно по 1/3 місць.
Такий квотний розподіл враховує інтереси тих відвідувачів, які з різних причин не можуть скористатися е-сервісом або хочуть оформити документ у ДЕНЬ ЗВЕРНЕННЯ.

До речі, онлайн-запис на кожен наступний 15-й день* система автоматично відкриває о 0 год.00 хв. – у цей час вільні місця є завжди.

Для оформлення кожного документа (у тому числі дітям) необхідно отримати окремий талон. Це пов'язано з тим, що формування заяви-анкети, фотографування, сканування документів та інше займає певний час.

Система електронної черги функціонує централізовано в автоматизованому режимі, відтак працівники підрозділів служби не мають технічної можливості впливати на її роботу.

У місті Полтаві термінали для роботи з електронною чергою встановлені у Київському РВ за адресою провулок Шкільний,6 та Шевченківському РВ по вул. Героїв Сталінграда,30  УДМС України в Полтавській області.

Якщо в територіальному підрозділі міграційної служби термінал для роботи з електронною чергою ще не встановлено, то попередній запис здійснюється через онлайн-сервіс на сайті ДМС (на 2 тижні наперед), а решта місць резервується для прийому відвідувачів у порядку «живої черги».

Чекаємо на вас!


* Запис можливий тільки на дні роботи підрозділів (відповідно до затверджених графіків).

Управління ДМС у Полтавській області