УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Майже 12 років іноземець незаконно перебував на території України

Майже 12 років іноземець незаконно перебував на території України

Майже 12 років іноземець незаконно перебував на території України

У листопаді 2019 року співробітниками Кремінського районного відділу Міграційної служби Луганської області в ході проведення профілактичних заходів в рамках операції під умовною назвою «Мігрант» було виявлено громадянина Російської Федерації, який майже 12 років незаконно перебував на території України.

Запрошений до України своєю родичкою ще у 2006 році, 65-річний громадянин РФ перебуваючи в України, у визначені законодавством терміни легалізацію свого перебування не оформив, відповідні документи для оформлення законного проживання до міграційної служби не подавав та з початку 2007 року приховувався.

З метою забезпечення вимог законодавства України співробітниками Кремінським районним відділом Міграційної служби Луганської області у відношенні іноземця прийнято рішення про примусове повернення до країни походження та зобов’язано у відповідний термін покинути територію України.

Не маючи вагомої причини залишитись, громадянин РФ розумів, що порушує законодавство України, однак навмисно не виконав рішення у визначений строк. Як результат - 26 лютого 2020 року, відповідно до рішення Кремінського районного суду, співробітниками Міграційної служби Луганської області було примусово супроводжено іноземця до пункту пропуску «Мілове» (Україна) — «Чертково» (Росія) та порушнику вручено рішення про заборону йому в’їзду в Україну строком на 5 років.

Управління ДМС у Луганській області