На нараді Управління ДМС Рівненщини підбили підсумки роботи та визначили пріоритетні напрямки діяльності…

На нараді Управління ДМС Рівненщини підбили підсумки роботи та визначили пріоритетні напрямки діяльності на 2020 рік

На нараді Управління ДМС Рівненщини підбили підсумки роботи та визначили пріоритетні напрямки діяльності на 2020 рік

27 лютого 2020 року відбулася робоча нарада Міграційної служби Рівненщини на чолі з начальником  УДМС Лілією Драпчинською. У заході взяли участь керівники структурних та територіальних підрозділів Управління.

Перший заступник начальника УДМС в Рівненській області Святослав Потейчук представив загальні підсумки роботи служби та результати діяльності територіальних підрозділів УДМС за 2019 рік.

 З інноваційними впровадженнями у службовій діяльності керівників територіальних підрозділів ознайомила присутніх завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Ірина Бортнік. Зокрема, презентувала розроблену рейтингову систему оцінювання територіальних підрозділів у 2020 році за:

  • результатами паспортної роботи;
  • зверненнями/скаргами громадян;
  • кількістю недоліків в матеріалах про адміністративні провадження в територіальних підрозділах;
  • кількістю порушень щодо оформлення документів з питань громадянства, нелегальна міграція, тощо.

До того ж сектором розроблено міні-паспорт кожного територіального підрозділу для розміщення на інформаційних стендах районних міграційних служб.

Під час наради особливу увагу було приділено результатам роботи з  питань громадянства. Завідувач сектору з питань громадянства Наталія Кравчук звернула увагу на якість роботи у цьому напрямку, а саме – ретельному оформленні матеріалів справ, починаючи з оформлення дозволів на імміграцію в Україну.

На заході присутні ознайомилися із складанням актів про вилучення та знищення документів у поточному році та веденням номенклатури справ в електронному варіанті.

Управління ДМС у Рівненській області