УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Волині міграційники підвели підсумки діяльності служби за попередній рік та визначили пріоритетні…

На Волині міграційники підвели підсумки діяльності служби за попередній рік та визначили пріоритетні завдання на 2020р.

На Волині міграційники підвели підсумки діяльності служби за  попередній рік та визначили пріоритетні завдання на 2020р.

26 лютого в Управлінні Державної міграційної служби України у Волинській області під керівництвом начальника Управління Івана Войцешука за участі керівників структурних та територіальних підрозділів було проведено розширену нараду за підсумками діяльності служби у 2019 році.

Начальник відомства окреслив пріоритетні завдання і напрямки роботи Управління та підпорядкованих територіальних підрозділів на  2020 рік. Довів вимоги керівництва ДМС України, які були озвучені на розширеному засіданні Колегії ДМС України 17.02.20 року. Результати роботи УДМС за 2019 рік. Впровадження в дію проектів, які діятимуть у 2020 році, а саме: E-малятко, надання ключа доступу до кваліфікованого електронного підпису ID-картки,  «IД-14» (автоматичне присвоєння РНОКПП 14-річним дітям під час оформлення першого паспорта громадянина України) та мобільний додаток «Дія».

Під час розгляду питань порядку денного, особливу увагу було приділено питанням протидії нелегальній міграції, документування іноземних громадян а також якісне надання адміністративних послуг громадянам України. У співпраці з керівниками територіальних та структурних підрозділів УДМС України у Волинській області були розглянуті основні проблемні аспекти, які виникають під час надання адміністративних послуг та визначено порядок їх усунення та подальшого уникнення.

Особливу увагу підлеглих начальник УДМС в області зосередив на моніторингу роботи  територіальних підрозділів сектором стандартів роботи та контролю якості Управління. Іван Войцешук також підкреслив важливість дотримання працівниками службових обов'язків, стандартних операційних процедур та якісному виконанні основних завдань, які на сьогодні поставлені перед Міграційною службою України.

Управління ДМС у Волинській області