У Чернівцях відбулися профспілкові збори

У Чернівцях відбулися профспілкові збори

У Чернівцях відбулися профспілкові збори

Ряд організаційних питань було розглянуто під час зборів профспілки працівників УДМС у Чернівецькій області.

Голова профспілкового комітету Віктор Мельник доповів зокрема про роботу профкому з грудня 2018 року (коли первинна організація була зареєстрована) по січень 2020-го. Також було заслухано інформацію про результати роботи ревізійної комісії, дообрано членів профкому, обрано делегата до складу Чернівецького обласного профспілкового комітету працівників державних установ України та обласної профспілкової конференції.

Під час обговорення порядку денного було висловлено ряд пропозицій щодо участі у благодійних заходах та покращення культурно-масової роботи. Більшість з них схвально прийняли члени профспілки, роботу якої загалом визнано задовільною.

На завершення зустрічі присутній на зборах голова Чернівецької обласної  профспілкової організації працівників державних установ України Олександр Охрімовський привітав учасників зборів зі створенням невеличкої, але дієвої  та  добре організованої первинної профспілкової організації, здатної ефективно захищати інтереси своїх членів.

Також Олександр Охрімовський вручив грошову допомогу завідувачці Герцаївського РС Марині Лупул та головному спеціалісту Новоселицького РВ Альоні Кравецькій у зв’язку відзначенням ювілейних дат народження.

Управління ДМС у Чернівецькій області