Про порядок зарахування коштів йшлося під час зустрічі з представниками буковинських ЦНАП

Про порядок зарахування коштів йшлося під час зустрічі з представниками буковинських ЦНАП

Про порядок зарахування коштів йшлося під час  зустрічі з представниками буковинських ЦНАП

В Управлінні ДМС у Чернівецькій області відбулася зустріч з представниками ЦНАПів територіальних громад, які надають послуги  у сфері міграції – Чернівецької міської ради, Великокучурівської сільської об’єднаної територіальної громади та Лужанської ЦНАП Мамаївської ОТГ.

Начальник відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності Ірина Чинчик детально розповіла про запровадження верифікації факту здійснення суб’єктом звернення оплати за надану адміністративну послугу та подальший автоматичний розбір платежів, що дозволяє міграційникам оперативно відстежувати повноту надходження коштів.

Учасники зустрічі дізналися також про найпоширеніші помилки при розщепленні платежів на адміністративний збір та державне мито, що зараховується  до бюджетів місцевих територіальних громад.

Т.в.о. начальника УДМС області Валерій Попов подякував представникам ЦНАПів за співпрацю з міграційною службою та висловив упевненість, що в подальшому перелік міграційних послуг, які вони надаватимуть, лише зростатиме.

Управління ДМС у Чернівецькій області