УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Нововведення у роботі Міграційної служби, які почали діяти з 2020 року

Нововведення у роботі Міграційної служби, які почали діяти з 2020 року

Нововведення у роботі Міграційної служби, які почали діяти з 2020 року

В гостях на «Суспільному Радіо Херсон» у передачі «Про це говорять» були - заступник начальника Управління - начальник відділу з питань громадянства‚ паспортизації, реєстрації та еміграції Дмитро Іванов та завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Ольга Яковенко.

 Співробітники міграційної служби області відповіли на актуальні запитання та розповіли про нововведення у напрямках роботи міграційної служби, що почали діяти з 2020 року.

Під час виступу, міграційники звернули увагу на переваги ID-картки, розповіли про оформлення кваліфікованого електронного підпису (КЕП), хто та яким чином може отримати дану послугу.

На ефірі зазначили, що Державна міграційна служба України долучилася до реалізації експериментального проекту Уряду щодо спрощення процесу перевірки факту оплати адміністративних з використанням програмного продукту «Check».

Окремо зупинились  на пілотному проекті, який розпочато в Херсонській області щодо реєстрації кримчан в електронній черзі на оформлення біометричних документів за електронною адресою.

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/suspilne.tavriya.1/videos/496707774584441/

Управління ДМС у Херсонській області