На Хмельниччині відбулось урочисте вручення ID-карток

На Хмельниччині відбулось урочисте вручення ID-карток

На Хмельниччині відбулось урочисте вручення ID-карток

Щороку за традицією у Ярмолинецькому НВК відбувається урочисте дійство - вручення паспортів громадянина України майбутнім випускникам. Цього разу, 36 старшокласників стали власниками сучасних паспортів у вигляді ID-картки.

Завідувач Ярмолинецького районного сектору УДМС області Олена Купчак привітала юних громадян України та вручила їм підтверджуючий документ.

Звертаємо увагу, що перший паспортний документ особі, яка досягла 14-ти річного віку оформлюється у територіальному підрозділі міграційної служби за місцем реєстрації. Адміністративний збір за надання цієї послуги не сплачується, тобто документ оформлюється безкоштовно!

Додатково інформуємо, що ознайомитися із переліком територіальних підрозділів Управління ДМС України в Хмельницькій області, які надають адміністративні послуги по оформленні біометричних документів можна на офіційному сайті ДМС України за посиланням.

До слова, протягом 2019 року  територіальними підрозділами міграційної служби області  оформлено та видано 50 тисяч ID-карток.

Управління ДМС у Хмельницькій області