УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Міграційній службі Херсонщини провели тренінг для новачків

В Міграційній службі Херсонщини провели тренінг для новачків

В Міграційній службі Херсонщини провели тренінг для новачків

Завідувач сектору управління персоналом УДМС у Херсонській області – внутрішній тренер ДМС Олена Доскочинська та головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Денис Василець провели тренінг для новопризначених працівників управління та територіальних підрозділів з питань дотримання антикорупційних законів України та етичної поведінки держслужбовців.

Працівникам міграційної служби наголосили на дотриманні етичних засад державного службовця, дотриманні виконавської дисципліни та ввічливого ставлення і спілкування з громадянами.

Присутніх ознайомили із змінами в електронному декларуванні за 2019 рік, зокрема про перелік близьких осіб, яких необхідно зазначати у декларації, перелік відомостей щодо декларанта та членів його сім’ї, зазначення у декларації неповнолітніх осіб, декларування відомостей про банківський рахунок, тощо.

Працівники міграційної служби ознайомились з теоретичною частиною і взяли активну участь в практичних  іграх - заняттях та обговоренні можливих ситуацій антикорупційного законодавства. Особливу увагу було приділено правовим засадам, застосуванню законів України, нерозголошенню персональних даних та озвучені зміни до закону України «Про запобігання корупції», обмеження щодо отримання подарунків та запобігання одержанню неправомірної вигоди.

Управління ДМС у Херсонській області