Міграційники дізналися, як не «вигоріти» на роботі

Міграційники дізналися, як не «вигоріти» на роботі

Міграційники дізналися, як не «вигоріти» на роботі

Внутрішній тренер Управління ДМС України в Черкаській області Наталія Озеран провела черговий корисний і цікавий тренінг для керівників територіальних підрозділів Міграційної служби Черкащини. Тема, як виявилося, близька кожному – емоційне вигорання. Адже найбільше до емоційного вигорання схильні ті, чия робота передбачає постійне спілкування з людьми. Міграційники взаємодіють із громадянами щодня, тому ризикують «згоріти» на роботі.

Під час тренінгу навчилися відрізняти симптоми емоційного виснаження від перевтоми та розглянули декілька способів запобігання стану, щоб все навкруги не втратило сенс. Спробували рухливі вправи, які стали не тільки гармонійним доповненням теоретичного блоку, а й покращили настрій.

Учасники тренінгу переконалися, що важливо навчитися вчасно розпізнавати наближення емоційного виснаження, запобігати критичному стану та знати, що робити на випадок кризи, адже вигорання може повторюватися. А ще варто віднайти баланс між роботою та особистим життям, тоді в емоційного вигорання не буде жодного шансу.

Управління ДМС у Черкаській області