УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Навчання для органів реєстрації Білозерського району

Навчання для органів реєстрації Білозерського району

Навчання для органів реєстрації  Білозерського району

Нещодавно начальник Білозерського районного відділу УДМС України в Херсонській області Зінаїда Плаксій провела навчальний семінар для органів реєстрації та адміністраторів ЦНАП об’єднаних територіальних громад та сільських рад району.

На семінарі розглядалися питання щодо правил реєстрації місця проживання, порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру. Співробітникам органів місцевого самоврядування розповіли про запровадження комплексної послуги єМалятко в Білозерському районі.

Присутні обговорили питання Єдиного державного веб-порталу електронних послуг та Єдиного державного порталу адміністративних послуг. Під час навчання співробітників ЦНАП ознайомили з роботою Державного сервісу перевірки квитанцій «chtck.gov.ua. та використання кваліфікованого електронного підпису, який вноситься до паспорта громадянина України у формі ID картки,

По закінченню навчання підвели підсумки результатів проведення перевірок органів реєстрації району та розглянули ряд важливих  питань, які стосуються органів реєстрації.

Управління ДМС у Херсонській області