Буковинські міграційники помістили до Миколаївського ПТПІ громадянина Грузії, який має статус «злодія…

Буковинські міграційники помістили до Миколаївського ПТПІ громадянина Грузії, який має статус «злодія в законі»

Буковинські міграційники помістили до Миколаївського ПТПІ громадянина Грузії, який має статус «злодія в законі»

Працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області помістили до Миколаївського ПТПІ громадянина Грузії, який за даними Інтерполу має статус «злодія в законі».

Чоловік був переданий прикордонною поліцією Румунії українській стороні після спроби незаконного перетину державного кордону України на ділянці, розташованій в районі Селятинської ОТГ.

Працівниками Путильського райсектору УДМС у Чернівецькій області під час перевірки було з’ясовано, що іноземець перебував на території України без жодних дозвільних документів, що встановлюють особу та дають право на перебування в країні. На цій підставі щодо порушника було застосовано санкції за порушення правил перебування іноземців на території України та накладено адмін-стягнення у вигляді штрафу.

Під час перевірки щодо встановлення особи працівниками ГУ НП у Чернівецькій області було надано інформацію, згідно якої вказаний іноземець значиться за обліками даних Інтерполу, як «злодій в законі».

Першотравневий районний суд м. Чернівці прийняв рішення про примусове видворення порушника з території України з тимчасовим поміщенням до ПТПІ. Після виготовлення усіх необхідних документів для повернення до країни походження його буде видворено з України через один з чорноморських портів.

Управління ДМС у Чернівецькій області