УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Селекторна нарада з нагальних питань в УДМС в Херсонській області

Селекторна нарада з нагальних питань в УДМС в Херсонській області

Селекторна нарада з нагальних питань в УДМС в Херсонській області

В Управлінні Державної міграційної служби в Херсонській області провели селекторну нараду з начальниками територіальних підрозділів, під головуванням першого заступника Яни Агапкіної.

У нараді взяли участь начальник відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Ірина Гудим, завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості Ольга Яковенко та головні спеціалісти Управління.

На селекторі обговорювались вимоги щодо спрощеного процесу перевірки факту оплати адміністративних та інших послуг з використанням програмного продукту «check», питання, які виникають при роботі з іноземцями та особами без громадянства, уникнення можливих помилок при формуванні справ згідно ст.9 ЗУ «Про громадянство України». Також звернуто увагу на проведення роз’яснювальної роботи серед громадян щодо можливості внесення кваліфікованого електронного підпису на ID картку та використання чат-ботів ДМС на Viber та Telegram.

Керівників територіальних підрозділів додатково ознайомлено з методичними рекомендаціями проведення перевірок органів реєстрації та їх взаємодію з підрозділами Міграційної служби.  

Управління ДМС у Херсонській області