Шановні мешканці Донецького регіону!

Шановні мешканці Донецького регіону!

Шановні мешканці Донецького регіону!

Звертаємо Вашу увагу, що один раз на місяць, Ви маєте можливість поставити свої запитання стосовно роботи та діяльності міграційної служби області, зокрема, надання адміністративних послуг суб’єктам звернення чи висловити побажання щодо роботи територіальних та структурних підрозділів міграційної служби області, спілкуючись безпосередньо з керівництвом Головного управління ДМС України в Донецькій області, які будуть особисто здійснювати прийом дзвінків громадян на телефон гарячої лінії.

Так, 18 березня поточного року з 15.00 до 17.00 відбудеться телефонна пряма лінія з питань паспортизації, громадянства, реєстрації та еміграції за участі заступника начальника ГУ ДМС України в Донецькій області Олександра КІВАЧУКА.

Якщо у Вас є питання, пов’язані з зазначеною тематикою, телефонуйте 18 березня з 15.00 до 17.00 на номер (0629)587030. Чекаємо від Вас запитань.

Про день та час проведення наступних консультацій слідкуйте на нашій сторінці на офіційному веб-сайті ДМС України та на сторінці в Facebook (Міграційна служба Донецької області).

Головне управління ДМС у Донецькій області