УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Сокирянах говорили про упередження поширення вірусної інфекції

У Сокирянах говорили про упередження поширення вірусної інфекції

У Сокирянах говорили про упередження поширення вірусної інфекції

Працівники Сокирянського РВ УДМС у Чернівецькій області зустрілися з фахівцями районного управління Держпродспоживслужби, які поінформували про засоби профілактики та мінімізації ризиків поширення вірусу COVID-19.

Спеціалісти служби (що здійснює також функції держсанепіднагляду),  розповіли про санітарно-гігієнічні норми, яких необхідно дотримуватися в умовах проголошеної ВООЗ пандемії коронавірусної інфекції. Начальник Сокирянського РВ Анатолій Новоженя натомість показав гостям умови прийому громадян та розповів про щоденні превентивні протиепідемічні заходи, які здійснюються в кожному підрозділі УДМС з першого дня виявлення випадку зараження коронавірусом на території області – від кількаразового щоденного вологого прибирання до дотримання умов особистої гігієни кожним працівником.

Довідково:

В Чернівецькій області, де зареєстровано перший в Україні випадок інфікування коронавірусом, триває масштабна санітарно-роз’яснювальна кампанія, якою вже охоплено близько 2 тисяч соціальних закладів. За участі працівників Держприродспоживслужби надаються зокрема відповідні роз’яснення та здійснюються перевірки закладів освіти, торгівлі, громадського харчування, установ, організацій, органів місцевого самоврядування тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області