Аби убезпечити найдорожче

Аби убезпечити найдорожче

Аби убезпечити найдорожче

Не зважаючи на запроваджені Кабінетом Міністрів України заходи для запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, черкащани приходять до Міграційної служби за отриманням адмінпослуг. Якщо оформлення закордонного паспорта можна відтермінувати, то ID-картка потрібна мало не щодня.

Аби убезпечити здоров’я і міграційників, і відвідувачів, у підрозділах проводяться дезінфекційні заходи та інформаційно-роз’яснювальна робота щодо профілактики захворювання коронавірусною інфекцією. Плакати і брошури в Міграційній службі відтепер не тільки на тему оформлення біометричних документів, а й про те, як уберегтися від інфікування коронавірусом. Відповідні інформаційні тематичні матеріали надав Черкаський обласний центр громадського здоров’я.

Оперативно отримати інформацію від фахівців щодо профілактичних заходів, своєчасного виявлення симптомів захворювання, інструкцій дії у випадках поширення коронавірусу черкащани мають змогу зателефонувавши на «гарячу лінію», яку запровадило Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА.

«Гаряча лінія» працює з 8:00 до 18:00 (окрім суботи та неділі) за номерами:

64-91-82, 64-92-39

та цілодобово за телефонами :

0678093154, 0504201356.

Поінформовані – значить попереджені та готові до викликів.

Управління ДМС у Черкаській області