До уваги відвідувачів Слов’янського міського відділу

До уваги відвідувачів Слов’янського міського відділу

До уваги відвідувачів Слов’янського міського відділу

Інформуємо мешканців м. Слов’янська, що з 10 березня 2020 року для  більш якісного та зручного обслуговування громадян України, прийом із надання адміністративної послуги суб’єктам звернення по оформленню паспорта громадянина України для виїзду за кордон та їх видача здійснюється у приміщенні Слов'янського МВ ГУ ДМС України в Донецькій області, розташованому за адресою: Донецька область, м. Слов’янськ, вулиця Лозановича, 12.

Вказаний підрозділ працює за графіком: неділя, понеділок – вихідний; вівторок, середа, четвер, п’ятниця з 08.00 до 17.00; субота з 08.00 до 15.45. Адміністративна послуга надається без перерви.  

Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснюється через попередній запис до онлайн-сервісу «Електронна черга». Функціонування спрощеної електронної черги передбачає можливість здійснення одержувачами адміністративних послуг попереднього запису до спрощеної електронної черги за допомогою онлайн-сервісу на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби відповідно до встановлених лімітів та налаштувань.

Головне управління ДМС у Донецькій області